Fashion

Shoppingsessions at Forever21

Als er éen winkel is die mijn hart heeft gestolen is het Forever21 wel. Toen ik hoorde dat er een vestiging in Rotterdam kwam, sprong ik bijna door het plafond van blijdschap. Ik ben verliefd op Forever 21 om haar mooie crop tops, stijlvolle jurkjes en prachtige accessoires. Naast stijlvol en modebewust, zijn de collecties nog eens hartstikke budgetproof ook.

Gister besloot ik dat het tijd werd voor wat nieuwe accessoires. Ik startte mijn zoektocht naar gouden ringen en minimalistische oorbellen bij Forever 21 en slaagde in éen keer. Alleen voor de choker ketting betaalde ik de volle prijs, wat ook maar €6,- was. Alle andere accessoires die ik kocht waren afgeprijsd. Very nice!

IMG_6902

De choker. Een accessoire waar ik in het begin erg aan moest wennen, maar nu helemaal verliefd op ben geworden. Ik kocht deze voor slechts €6,- bij Forever 21 in Rotterdam.

IMG_6899

Deze gouden drie in éen ketting vond ik te leuk om te laten liggen. Hij valt tot net boven je borst en staat vooral heel mooi bij een crop top met hoge hals. Vaak vormen dit soort drie in éen kettinkjes een vrij rommelig geheel als je ze om hebt. Het fijne aan deze is dat de lengtes precies goed op elkaar zijn afgestemd, waardoor ze niet in de knoop raken. Ik  kocht de ketting voor €3,- bij Forever 21 Rotterdam.

IMG_6905

Ik houd van de combinatie van een ketting met oorbellen. Vandaar dat ik het liefst voor minimalistische oorbellen kies. Deze staan werkelijk overal bij. De drie oorbellen bij elkaar kostten slechts  €3,-. I looove sale!

IMG_6904

I love gold! Deze schattige ringetjes zorgen voor de ultieme ringparty en kostten mij slecht €2,- in totaal.

IMG_6901

Wat vind jij van mijn nieuwe aankopen?

XOXO

Standaard

13 gedachtes over “Shoppingsessions at Forever21

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s