Interior, Lifestyle

My Cozy Interior

Hallo kerstvakantie!

De eerste dag van de gezelligste vakantie van het jaar is voor vele van jullie van start gegaan. Een vakantie vol familiemomenten, late night dinners en feestelijke nachten!

Bij cozy dagen hoort ook een cozy interieur. Ik ben gek op bontjes, lichtjes en fire! Ik droomde altijd al van een openhaard in huis. Want wat is er gezelliger dan zo’n mooi cozy haardje? En toen hadden mijn ouders er ineens eentje thuis! Ik viel als een blok voor hun haardje en was er niet meer bij weg te slaan. Hij is namelijk niet alleen heel leuk om te zien, maar heeft ook de mogelijkheid om warmte af te geven. Daarnaast maakt hij een super schattig knisperend geluid wat hem net echt maakt.

En toen was het december, een aantal weken na mijn ontmoeting met het haardje in ouderlijk huis. Sinterklaas was in zicht en mijn ouders hadden een vervroegd cadeau in de auto staan zeiden ze. Ik had het idee van een haardje in huis op dat moment verdrongen. Mijn ouders zeiden dat hij overal uitverkocht was en Kevin vond het een enigszins overbodige aankoop (mannen?!).

Maar toen ik de achterklep van hun auto opende wist ik het gelijk. Mijn ouders hadden hem voor mij gekocht! Ik was de eigenaar van een eigen haardje geworden! Jeeeej!

IMG_5855

Het haardje is klein, maar zo fijn! Mijn ouders kochten hem bij de Action. Ik weet dat ik dit niet hoor te weten, maar ik zag net op internet dat hij te koop is voor €45,-. Het bontje op de grond kocht ik een tijd terug bij Ikea voor €30,-. Tegenwoordig hebben ze ook een variant van €10,- die er goed op lijkt. Het krukje vind ik ook zooo leuk! Hij komt bij de Action vandaan en kostte zo’n €15,-. De letters maken het plaatje helemaal af. Ze zijn voor €2,- per stuk te koop bij Xenos en verkrijgbaar in het hele alfabet.

Naamloos2IMG_5860 (1)

I wish you a very merry cozy Xmas!

XOX

Standaard

10 gedachtes over “My Cozy Interior

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s