Fashion

Tops I Love

Ik weet het, ik weet het: De zomer is voorbij. De bladeren vallen van de bomen, mijn jas moet weer vaker aan en ik probeer mijn paraplu geen dag te vergeten.  Het weer schreeuwt herfst, maar ik wil er gewoon nog niet aan geloven. Afgelopen week kocht ik drie nieuwe tops, waaronder twee crop tops. Warm zijn ze niet, maar leuk dat ze zijn!

IMG_4786

Deze top komt bij Boohoo.com vandaan en kostte maar: €9,-. Voor degene die Boohoo.com nog niet kennen: het is een geweldige webshop met een superbreed assortiment aan kleding voor een heel mooi prijsje. Ik ben verliefd op deze crop top en draag hem het liefst op een hoge kokerrok met sneakers en kimono.

IMG_4791

Ook deze top bestelde ik bij Boohoo.com. De zijkanten zijn heel laag uitgesneden, waardoor hij erg partyproof is. De top kostte €12,- en is vooral leuk op een gescheurde broek met hakken. Een leren jasje maakt de outfit helemaal af!

IMG_4793

Deze crop top komt bij H&M vandaan. Ik houd van de sportieve uitstraling die dit topje heeft. Mijn stijl is vooral vrouwelijk sportief. De combinatie van een sportieve top op een strakke rok vind ik té leuk. Sneakers maken die look perfect af.

Een heel fijn weekend en veel liefs!

Xoxo

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s